SeeYouResto

12 juni 2024

We zijn trots om ons werk aan de website van SeeYouResto te presenteren, een project waarin we een complete vernieuwing van de oude website hebben gerealiseerd. Het doel was om de gebruikerservaring te verbeteren door meer structuur en extra functionaliteiten toe te voegen.

Structuur en Navigatie

Een van de belangrijkste doelen van dit project was om meer structuur en duidelijkheid in de website te brengen. Dit hebben we bereikt door een overzichtelijke navigatie en logische indeling van de inhoud. De vernieuwde website biedt een gebruiksvriendelijke ervaring die bezoekers helpt snel de informatie te vinden die ze zoeken.

Nieuwe Pagina's

Naast de herstructurering hebben we verschillende nieuwe pagina's toegevoegd:

  • Voor Wie: Een pagina die duidelijk beschrijft welke restaurants en horecazaken baat kunnen hebben bij het gebruik van SeeYouResto.
  • Voordelen: Gedetailleerde informatie over de voordelen van SeeYouResto, zoals efficiĆ«nter voorraadbeheer, nauwkeurige kostprijsberekening en verbeterde bestelprocessen.
  • Modules: Een uitgebreide uitleg van de verschillende modules die SeeYouResto aanbiedt, elk met hun specifieke voordelen. Dit omvat onder andere HR-management, HACCP-compliance en meer.

Contactpagina en Meerdere Talen

De contactpagina is vernieuwd om het voor bezoekers makkelijker te maken om in contact te komen met SeeYouResto. Daarnaast hebben we de website meertalig gemaakt om een breder publiek te bereiken en internationale klanten beter van dienst te zijn. Bezoekers kunnen nu eenvoudig wisselen tussen verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans en Engels.

Met deze vernieuwingen biedt SeeYouResto nu een moderne, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die hun doelgroep beter bedient en hun online aanwezigheid versterkt. We zijn verheugd dat we deel konden uitmaken van dit transformatieproces en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

 Ga naar de website

Onze laatste creaties

Ontdek enkele van onze meest recente en opmerkelijke projecten.

Bekijk alle projecten

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons