Ombudsfin

3 oktober 2023

Quickstream is verheugd om hun nieuwste prestigieuze project aan te kondigen: de ontwikkeling van de officiële website voor Ombudsfin, de Ombudsdienst van Financiële Instellingen. Als digitaal bureau heeft Quickstream opnieuw bewezen toonaangevend te zijn in het creëren van krachtige online oplossingen, zelfs voor complexe overheidsinstanties.

De website van Ombudsfin is een dynamisch platform dat een scala aan functies en modules biedt om de dienstverlening aan de burgers te verbeteren. Enkele opvallende kenmerken zijn:

Meertalig: Ombudsfin bedient een breed publiek, en daarom is de website beschikbaar in maar liefst vier verschillende talen, waardoor iedereen gemakkelijke toegang heeft tot belangrijke informatie.

Publicaties en Jaarverslagen: Belangrijke publicaties en jaarverslagen worden overzichtelijk gepresenteerd, waardoor stakeholders eenvoudig toegang hebben tot cruciale documentatie.

Aangesloten Instellingen: De website geeft gedetailleerde informatie over de financiële instellingen die onder de jurisdictie van Ombudsfin vallen, waardoor transparantie en duidelijkheid worden bevorderd.

Geavanceerd Klachtenformulier: Het geïntegreerde klachtenformulier maakt het voor burgers gemakkelijk om klachten in te dienen en biedt een gestroomlijnde communicatiemethode met Ombudsfin.

Tevredenheidsenquêtes: Ombudsfin hecht waarde aan feedback van het publiek. Daarom zijn er tevredenheidsenquêtes geïntegreerd om de dienstverlening continu te kunnen verbeteren.

Quickstream heeft met trots samengewerkt met Ombudsfin om een moderne, toegankelijke, en goed gestructureerde website te creëren die de missie van de ombudsdienst ondersteunt: het versterken van vertrouwen tussen financiële instellingen en hun klanten. Dit project onderstreept de toewijding van Quickstream aan het leveren van oplossingen van topkwaliteit voor zowel publieke als private sector klanten. Het is een voorbeeld van hoe technologie kan worden ingezet om openbare diensten toegankelijker en effectiever te maken.

Quickstream is er trots op betrokken te zijn bij het succes van Ombudsfin en kijkt uit naar toekomstige samenwerkingen om nog meer innovatieve digitale oplossingen te creëren.

 Ga naar de website

Onze laatste creaties

Ontdek enkele van onze meest recente en opmerkelijke projecten.

Bekijk alle projecten

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons